Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsstämning



En något kylslagen
söndag

Grågrön och mulen

Men med våren
dröjande i snåren

Där talgoxen
pumpar på
med sin osmorda pump

Och rödvingetrasten
uppmuntrande drillar
sina tonslingor
i långa haranger




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-11 13:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fåglarna har fullt med bestyr, kyla är inget besvär
Fint fångat av dig
2021-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Det blåser här.
Gråkallt.
Rullar det stora vemodet in?
Nästan...

Men, som sagt, det är likafullt vår.
2021-04-11

    Lena Staaf VIP
Väntans tider, krampaktigt kämpande.
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP