Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet

Och i diset träder färger fram
Tonade i grått och grönt
Den vackra violen lila
I kontrast

Små glädjeämnen är det vackra
Som roar ögats iris
I all enkelhet
Som blommor




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-11 13:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Rart!
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva