Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräver ingenting utav dig

Hahah han är full nu tänker du. Aha, jaja _ du läser mina texter och letar efter någonting som du saknar.
Jag är jag oavsett vad du tror jag är.
Ridån går upp, vinglar framför toaletten… skvätter överallt.
fult överallt.
Någonting saknas i allt.
Pressa ihop tuttarna för mig och säg att du älskar mig.
Pressa ihop benen, ta på dig själv,
och säg att du saknar mig.

Du har horat för dem, strippat för kärleken som finns ej
Du har förnedrat dig själv för en kärlek som endast finns i mig…
Du har gått förlorad in i denna tomma likgiltiga oändlighet…
Men det va jag som gav dig din värdighet…
trodde du inte förtjänade sådan vänlighet…
trodde inte det fanns någon sådan medmänsklighet…

Tänk dig för, ljuset svajar i mörkret
allt som kan brinna har sedan länge brunnit
Jag är hemma, ligger avslagen och avdäckad i köket.
ligger i koma tills de sista av dig försvunnit…

Du har tappat illusionen av det du trodde i dem.
Du har tappat hoppet om män.
ingen kan klandra dig
visa saker dödar en först när en vant sig…




Fri vers (Spoken word/Slam) av Alexander Gustafsson
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-13 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson