Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "The artificial normal"


~AND WHERE DO YOU THINK YOU'RE GOING ?.... ~

Androidernas marsch under
fjärde riket,
i stålbadets silvriga tysthet
under askgrått himlavalv.

Överlevande utan armar
och ben lättfångat byte
för var och en.

Massvaccinationer av
överlevande i den kollektiva
massan, packet, pöbeln,
mobben,skränflocken de
herrelösa hundarna.

Obligatorisk munkåpa,
rörelsedetektor och covid19-
stjärna på överlevande.

-And where do you think
you're going ?

-







Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2021-04-11 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP