Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Hemligheter i P3 10/4-21 där genetisk åldersbromsning diskuterades. Ingen anspelning på Corona!


Forever Old

Forskning avancerar!
Vi kan nu deklarera:
geriatrik är förbi.
Genetik garanterar
att varje stofil
med klass och med stil
nu inte ska dras
med fysik som fallerar
för vi kan klippa
och klistra
precis som det passar
i arvsmassan
så länge det finns
pengar i kassan
behövs ingen kista
sankt Per, du kan
kasta din lista
i alla fall vissa
av namnen kan skippas:
vi som har knegen
vi köper receptet
och bakar sen om
den genetiska degen.
Då lever vi lätt,
mina vänner
i flera millenier
jävligt så fett
vi kan festa som svin
rullar baksmällan in
är det bara att tjacka
lite mera vaccin
å, en framtid så skön
för gubbar och tanter
med gott om kontanter
vi går före i kön
likt antika mutanter
permanent på semester
mellan sprutor och tester
dock tyvärr ingen plats
nä, inga vakanser
för dig utan flis,
capisce?
Så glöm den idén
alla ekosystem
kan få spel
och tappa balansen
- lite självinsikt, please!
De går sönder
och kan inte lagas
om bönder som ni
ska bevaras.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Lustverket VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-11 17:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra!
2021-04-13

  Kungskobran VIP
Vilka möjligheter. Bäst att haka på innan det blir förbjudet

2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP