Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet. (Portishead)


Vaken

vaken
i en främmande dimension
där mysterons går på repeat
trots att skivspelarnålen
cirkulerar kring sin slutpunkt
en stel docka med långa ögonfransar
som blinkar och säger till sin mamma
att det finns något under huden
som gör ont

i hålet inunder




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-11 20:01



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
skivspelarnålen försöker hela tiden hela tiden nå hålet.

Ett liv på repeat.
Lösning: byt skiva :-)

Mycket bra dikt
2021-04-17

  Bjarne Nordbö
Portishead, misstänker jag. Tunga ord från dig. Gillas.
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP