Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför plågar jag mig?

Skriver...
Och allt det där...
Det kommer åter...
Till mig
Ja mina tankar kommer åter
till dig.
Säg, varför plågar jag mig?

VARFÖR???????????????

Det är ingen idé.
Det är kört.

Finito. 

Så,
varför plågar jag mig
med att tänka på den gången
Så jävla meningslöst!
Det betydde ju ändå inget.
Inte för dig.
Så kan du vara snäll och flytta på dig nu?
Det betydde ju ändå ingenting för dig.
Jag gick på den 

IGEN

Livets nitlott föll åter i min hand.

Jag förlorade igen. 
Jag borde fattat det direkt.

Så varför plågar jag mig?

Måste sluta.
Nu.
Radera ut dig från mig.
Du måste flytta på dig! 

 




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson