Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Break-up



Vi hade gått sida vid sida ett tag
När jag gjorde mig fri
Jag såg hur jag hade förändrats

Efter de dagarna
vaknade jag från en nattlig drömvärld
fylld av nya äventyr

Jag tog med mig till dagens utmaningar
det som var relevant för mig frigörelse
Att så tydligt klippa banden

Inte längre känna det som att det var mitt fel
utan förstå dynamiken och var och ens bidrag
till en relation som blev obalanserad

Så kunde vi båda gå i fridfullhet
fortsätta våra egna liv
på varsitt håll









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-12 07:36



Bookmark and Share


  Linil VIP
Tänkvärt och insiktsfullt :)
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP