Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnlek

Smådjur åker runt brio-tåg på en slingrande bana
De åker förbi en värld av kapplastavar
I grottan bor stenpokémon
En diplodokus betar från en pelargon
Ett mumlande tal hörs för skaparens mun
Dramat pågår i lugn takt utan att verkligheten stör
Barns oförstörda fantasi och kreativitet vuxna avundas




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-12 07:50



Bookmark and Share


  Horace
Medryckande för oss vuxna
att hänga med i denna lek
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild