Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå dig i backen på det!

- Så du stönar i backen Lord!
Vad håller du på med? Egenvård?
- Nog en så´n sorts stil
för min kropp har jag "feel"...
Bäst sätt att sig fram på! E´ friskvård!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-12 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt