Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vädret idag kl. 08:09.


Våren, du vidrige

 

Vårdepression och snö
sällsynt dum kombo är
nu vill jag gå ut och dö
aprilväder hårdast tär

den som förärar våren
diktar i lögn förbannat  
dock tok gör som dåren
Boyes knoppar scannat  






Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-12 08:49



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Ja, vi är olika och påverkas helt klart av var vi bor. Jag är enfaldig nog att njuta av våren, som här nere i Blekinge är i full gång!
2021-04-23

  Loppan på Gotland
Word!! Som alltid.
Men snart är den riktiga härliga våren här.
Hur går det med boken? Jag och dem väntar vetduju ??
2021-04-12

    Lena Staaf VIP
Du sätter ord på allas våra känslor just nu!
Men: Våren kan aldrig stoppas
Snart ser vi det åter knoppas
Vi slipper det otäcka slasket
Det smälter bort hela rasket.

2021-04-12

  Öknens Ros VIP
Boyes knoppar sig gömt
det var något hon drömt
våren finns inte mer
istid är det som sker
här i kalla Norden
den är oss vorden
våren blott ett minne är
som en gång hälsade på här

2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP