Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även tystnaden har ord

Tystnad råder
den har sänkt sig som ett skynke
över livet.

Jag hör ingenting
förnimmer bara ett enormt vakuum.
ett hål.

Tystnaden är vacker
i all sin storhet och styrka
den är kännbar.

Men vänta...visst hör jag den,
tystnaden talar, jag lyssnar
där är den.

Talande tystnad
vilket vackert uttryck,
även tystnaden har ord.







Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-12 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP