Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågan

Lågan

Lågan lyser ren och klar
Gnistan den finns ännu kvar
Men kan släckas av vind och blåst
Lyser gör den så grandiost
Låt den beskärmas av en mur
Och besjungas av en trubadur
Vi vårdar vår ömhets låga
Vår attraktionsförmåga




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-04-12 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar