Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minna, skulle idag blivit åtta år

Jag saknar små tassar
din vänliga blick
två spetsiga öron
och slicken jag fick

Alltid följa med ville underbara Minna
Vid stollaryck i skogen
sågs sobelpälsen brinna
bland buskar och blad
Så glad, så glad

Kompisen därhemma
det var ju Kittan - katt
Hon slickade din nos
till bådas lycka
För Kittan gilla Minna
och Minna kattvän var
idealt förhållande
kan man tycka

Jag sträckte fram handen och alltid du kom
så strålande säker
jag dig tyckte om
Jag mer än tyckte om
Jag älskade dig
min underbara
ljuvliga
Sheltietjej!




Fri vers av Pia A
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-12 09:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
I mig har du en själsfrände! Vi hade en svart kungspudel, som blev nästan 15 år. En av de svåraste dagarna i livet, då vi var tvungna att ta avsked av honom. Som tur är hade vi redan skaffat en ny pudel, en brun, och nu får han vår kärlek. Men vi glömmer aldrig Måns... Ja, han hette så. Tycker mycket om din poesi!
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Pia A