Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från delar till en helhet

 

 

Uppfattade bara delar av en helhet

som att stå framför en ofullbordad tavla

så småningom såg jag hela bilden

detalj efter detalj

i den takt jag var beredd

att bearbeta det jag såg

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-04-12 10:20



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det kan ta tid att förstå vad man ser och hur allt hänger samman. Ju äldre man blir ju mer har man sett och förstått . . .
2021-04-23

  Olof Lagerhorn VIP
Fint utvecklad tanke om att det kan
ta tid att få en klar bild.

2021-04-14

  Eva Helene VIP
Bra symbolik, fint!
2021-04-13

  Sparvögat VIP
Kloka tankar...
2021-04-13

  Susen VIP
Tänkvärt budskap fångat med få ord.
"I den takt jag var beredd att bearbeta det jag såg". Gillas skarpt
2021-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och klokt tips att tänka så. Att se helheten direkt, kan bli för mycket ibland.
2021-04-12

  ULJO
Återigen kloka ord. Bra
2021-04-12

  Feliaxel VIP
Lättare att bearbeta en fullständig bild
Kloka ord
2021-04-12

  Öknens Ros VIP
Det är detaljerna som gör helheten.
2021-04-12

    Lena Staaf VIP
Ibland förmår vi bara ta in verkligheten en bit i taget. Men så småningom kan vi våga öppna oss för helheten.
2021-04-12

  Maria Sundelin VIP
Riktigt bra fångat
Kramar
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP