Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oron är mäktigt!

 

Stunder!

 

Av oro och vaksamhet

Av ensamhet och vilsenhet

 

Av att leva ensamt

Av att dö ensamt

 

Styr livet av mig ut

Tankarna i mig krånglar

 

Tankar som,

Sprider mig runt om

 

Älskat

Inte älskat

 

Mig själv

Inte mig själv

 

Kant!

Ett kantigt liv!

 

Stilla liv

Stilla jag

 

Stilla natt

Stilla dröm

 

Stilla andetaget

Stilla ögonblickar

 

Mot väggen kastar jag

Mot himmelen kastar jag

 

Varför?

Varför?

 

Oron är som bestämmer över livet ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-04-12 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP