Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ din egen väg

Ta ett steg fram och ett steg bak

Tvekande var ska det leda till

Vilket pris kostar levnad standard

Se vilken  väg som skall gå

Det kan vara oron och ångesten 

som tvingar hela kroppen stanna upp

Det tar emot som en mur

Vill bara hoppa över

Motståndet gör det svårt

Då är det viktigt vara bestämd

Riva muren ned

Och följa sin egen väg

Där friheten hägrar

Ljudlöst snurrar runt

Tappar inte steget

Går befriad fram

Axlarna sänker sig sakta......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-12 14:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN INTRESSANT DIKT. UPPMANA ATT FÖLJA BÅDE PREDESTINATION OCH FRIHET.
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP