Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Välkommen till min värld, med ensamhet och filosoferingar!" sa jag först lite cyniskt, med alla nedstängningar och isoleringar. Men föga insåg jag vidden av det hela....


Pandemi (av den psykologiska graden)

Jag hade drömmar och jag hade hopp
Jag hade förväntningar, som bubblade inombords

Framför mig såg jag glädje och mig själv berusad av livet
Framför mig såg jag upphetsning och det vilda

Till mitt förfogande hade jag en vilja att njuta
Till mitt förfogande stod euforin, det som driver mig framåt

Allting gick inte som det var tänkt, annat kom i vägen
Allting blev inte som planerat, ett farthinder besegrade oss
Allting förändrades, det fick skrivas om likt ett manus på teatern
Allting gick i stöpet, när ett virus tog sig hit och folk tappade orken




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-04-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord