Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som tillber Baal

Världen styrs sällan av politiker och presidenter
de är marionetter åt de som styr
nästan alla krig och konflikter är incidenter
som kommit till pågrund av deras bestyr
att skapa oreda och vinna makt
och tillbe Baal som de med slutit en pakt.

Nu håller de som världsledande pedofiler
ockulta ceremonier och knarkar adrenochrome
lömskare än uttryckslösa krokodiler
vill de förändra oss ner till DNA och kromosom
genom NWO och The great reset med mera
vill de förslava oss och evigt regera.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-04-12 15:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Delar
Larz Gustafsson här!
2021-11-09

  Kungskobran VIP
Konspiration
och religion
är av samma mynt

2021-11-08

  MariaEvighet
Ja det är sanningar i din text. Det är så ruttet i världen, och det är bra att folk får tänka till om läget, det kommer inte att förbättras precis, men det är mycket man skall förstå i allt det som sker. /Maria
2021-05-30

    lydriket
Bra att du i din bundna vers så snyggt frigör bakbundna begrepp.

NWO, The Great Reset och Agenda 2030 är bara ljusskygga nyord för kulturmarxismens oikofoba Mein Kampf.

Från tvångssterilisering till tvångsvaccinering.
2021-04-13

  Staffan Nilsson

Jag läser det som en satir.
Adrenochrome, NWO och The Great Reset är konspirationsteoretikers älsklingsmarkörer - vid sidan av Soros och kulturmarxism och riggade val.
Men Baal??
Baal sågs för fyra tusen år sedan bl a som en fruktbarhetens gud. Självklart kom Baal senare att associeras med sex som alltid varit en noja för kristna.

Men fyndiga rim!

2021-04-12

  Koloristen
Kamp mot frimurare och kosmopoliter!
2021-04-12

  Väsensskild
intressant
2021-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Satan har kommit för att stjäla, slakta och förgöra.
Men Jesus har kommit för att vi ska ha liv och liv i överflöd.
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine