Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssland började överföra landningsfarkoster från Kaspiska havet till Svarta havet den 12 april 2021, 15:31) nyckelord: rysslands landningsfartyg från Kaspiska havet till Svarta havet


Ryssland överför landningsfarkoster:Kaspiska till Svarta hav

Facebook
Ryska militärfartyg De första bilderna av ryska militärfartyg som passerar Volga-Don-kanalen, den mest direktförflyttbara länken från Kaspiska havet till Azovshavet och vidare till Svarta havet, dök upp på sociala nätverk.
. Beväpnade robotar mot Ukraina? Moskva försvarsministerium ...
Bland fartygen kan du se några landningsfartyg. Tillkännagivandet från det ryska försvarsdepartementet om dessa manövrar gjordes förra veckan och motiverades av oanmälda övningar för att kontrollera operativ status för vissa militära enheter.
Ryssland genomför 4000 övningar denna månad för att testa sin operativa status, enligt ryska försvarsministeriets tjänstemän. Under dessa övningar transporterades hundratals pansarfordon från flera regioner till Ukrainas och Krimens östra gräns.
Den här veckan kommer två amerikanska förstörare in i Svarta havet:
Förstörarna Roosevelt och Donald Cook kommer att passera genom "sundet, Bosfor " i Svarta havet den 14 och 15 april och återvända den 4 och 5 maj, sa en turkisk TV-station med hänvisning till ett uttalande från det turkiska utrikesministeriet.

Omedelbart sa den ryska vice utrikesministern Alexander Grushko till Sptnik att närvaron av amerikanska fartyg i Svarta havet skulle komplicera säkerhetssituationen i regionen, men gav ingen ytterligare förklaring.

Läs mer: adev.ro/qrg9kc




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-12 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP