Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


trådigt


På tråden


Starar
gillar inte trådlöst

de vill helst sitta uppradade
i jämna par på telefontråden

som ett pärlhalsband

Starar håller heller inte avstånd
eller följer coronaråden

utan flyger i flock
och befolkar trädkronorna

Starar är obstinata
men väldigt förnuftiga

de tycker om att vara tillsammans
för att de behöver det

Det verkar som om starar och människor
är rättså lika ändå

båda söker en gemensam
telefontråd

hellre

än ett trådlöst
telefonråd





Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-12 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP