Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen rodnar...smått ekivok bagatell

 

 

Fantasin flödar

molnen särar sig ser en

öppen vagina




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-12 17:07



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Ja, varför inte! En häftig bild, verkligen!
2021-04-20

  Monica Lindgren


Ja, varför inte! En häftig bild, verkligen!
2021-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt!
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP