Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina barn

Jag älskar mina barn
de finns överallt
i radion, på gatan
i husen

Jag väntar på mina barn
de växer långsamt
det tar lång tid tills de
är vuxna

Jag vårdar mina barn
de är knappast något föredöme
men jag är
jag måste vara




Fri vers (Fri form) av Bengt H VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-12 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP