Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilius

April, april, din dumma sill!
Jag kan lura dig vart jag vill!

Lilla flicka - stå still!
Det blir kalops med dill...
å en morgon till...
på Blueberry Hill...

Så slå en drill ... Bufallo Bill!




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-04-12 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP