Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR FÄDERNA OCH MÖDRARNA ÄR BORTA

När fäderna och mödrarna är borta

så står vi två där, mitt i våra liv

Tre korta och tre långa och tre korta

Sen in i framtiden med stora kliv

Nu ska vi hålla liv i "succesionen"

förvalta arvedelen som vi fick

Här kommer sketchen om inkvisitionen

Vi skrattar till, ett lyckligt ögonblick

Om allvar vilar tungt på våra axlar

om sorgen gastkramar i bister natt

ska ingen lasta på oss så vi baxnar

Vi har trots allt en skatt av sommarskratt

 

LARZ GUSTAFSSON 12/4 2021

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2021-04-12 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP