Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann utantill

 

Bilden rörde vid mig

min blick ville inte fästa

mina händer kunde inte kupa

de vackra tankar du ville dela.

 

Natten bröt sin väg

längtan skymde sina steg

kvällens dofter fann sitt sigill

kom som min vän

men försvann utantill.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-12 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP