Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöden

O Elisa varför berättade du inte vem du var?
Min kära Elisa följ med mig till mitt hem,
tiden har mätt ut sina spår i oss.

Vem är räddaren i nöden, du eller jag, vem kan se i våra ögon
att vi varit älskande för länge sedan.




Fri vers (Prosapoesi) av Michael Folke Alfvén
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-14 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén