Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittert facit

Utmarken tar dig
mal ned dig
under ytan
finns dess själ
där allt är tyst
stilla
blött
kallt
rastlöst försöker du
ta dig därifrån
men utmarkens grepp
om din själ
är oändligt stark
för resten av ditt liv
utmarken äger dig




Fri vers av Jerska
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska