Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den som inget anar


Hård är staden


Hård är staden,

Hårt är livet där.

Staten är hård emot människorna.

Mörker råder och överhuvuden bestämmer livet.

En kommande kollaps planeras. Men ingen vet.

Hårt är livet för massorna som lider eller för de
som redan vet.

De som inte vet går omkring i bestämda spår och kan inte ana oron, som skulle varit ro.
Ett liv.
Leva?

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-13 01:23



Bookmark and Share


  Thylacine
Gillar din text! Mycket bra och sant skrivet!

2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet