Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tja..

Så ock på jorden..

I gryningen
När blommor öppnar sig
Där dagg släcker törst
Och humlan sträcker sig ut

I livets mirakel
Se solen väcka träden
Och hör vinden
Sjunga sin sång

I fjärran kan du ana
Rådjurets skepnad i motljus
Och hundar som skäller
Åt en tidningsbil

På radion berättas nattens nyheter
Om skolskjutningar i avlägsna länder
Och vem som sagt fel igen
Eller ens om det sagts av den

Den nya dagen är här
Precis som alla dar förut
Och snart är dagen över
En ny dag är då här




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-13 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP