Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lång är väntan?

För mig
Är allt tyst
I mitt huvud
Ekar ingenting

I mig
Känns allt dött
Min bröstkorg
Är tom på liv

Mörkret
Sägs övergå i ljus
Hur lång är då väntan?
Säg mig när..

Mitt liv
Har bromsat
Motorhaveriet fullbordat
Bensinen är slut

Minnet
Ger mig lite lugn
Det går över
Ja, allt ordnar sig

Men det gör ont
När allt saktar in
När livet ställs i träda
Innan det tar fart igen

Mörkret dödar
Tar över all vett och sans
I väntan på ljuset..
Gör jag det bästa jag kan






Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-04-13 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP