Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan växer över tiden mer än vad som är befrämjande för sinnesfriden ... (2012) Idag 2021 finns du i mitt liv men längtan finns där i mig när jag inte kan vara där tillsammans med dig ...


Det finns stunder som just nu ...

... då jag mer än någonsin förut
önskar mig 
nära, nära tätt intill
någon som är som du ...

Den du som är 
så innerligt mycket
ämnad för bara mig

Den mig som 
så länge nu
väntat på att få ge
så mycket mer
till någon som
är precis så som du ...

Så snälla söta rara
vackra underbara ...

... kom in i mitt liv
här och just precis just nu ...

... och förbli med mig

för all evig framtid ...

 

 

 

 

__________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-13 03:36



Bookmark and Share


  Livet1 VIP
<3
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP