Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon visste vad lycka var; Dum-Dum; I Dom-Dom , S.3

Modernismen-Det sanna Moderskeppet.

Hon levde för att vara lycklig. Och det var hon ju nu!
Om hon var lycklig nu, så kunde hon väl vara lycklig för evig tid.
Den tid, som omhuldade hennes liv.
Hon visste vad som krävdes, för bestående lycka.
Det var bara att sätta planerna i verket.
Det var bara att hoppas på det bästa.
Hon hade ju utseendet för sig, det var ett klart plus.
Det....,
Och att hon inte ärvt sin mammas för många, och sneda tänder.
De flickorna, med just den egenskapen, tittades inte åt.
Men ändå....,
Hon hade EN klar nackdel....
Hon hade kopparrött hår.
Och dessa människor, med just den hårfärgen, mobbades något oerhört.
Det var inte en acceptabel egenskap, hos någon.
Kanske för att det inte var...,
Alldeles vanligt!




Bunden vers av Mim
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-13 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim