Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal kärlek som gick förlorad är här åter

gamal kärlek som gick förlorad för länge sedan 

har blommstrat upp igen vi har tänt elden och

 

fått liv i själen igen . den värd som förut var så grå 

och kall är nu full av färg och värme igen kärleken 

 

är här med våren allt börjar om från början igen 

inget ska nu få skillja oss åt . för det är på ricktigt 

 

nu jag vet vad jag har saknat och vad som gjort ont 

det vill jag inte uppleva igen någosin aldrig igen .

 

för saknaden har varit så smärtsam och tom allt vi 

hade var borta med ett stort hål av saknad smärtan

 

går inte att beskriva med ord . men dom flesta vet nog

vad jag menar i från sina egna liv och erfarenheter när 

 

något händer som aldrig borde ha hänt att släppa taget 

om någon man älskar och ångra sej när allt har lagt sej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-13 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten