Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildspråk ( i fyra delar)


Rötter

Rottrådars nätverk

Kommunicerande kärl
nerifrån och upp


Föryngringsyta

Osynlig ande
över kal yta

Lik trädskuggans hand


Kråkan

En färglös vindil
kastad över kalhygget

Ensam kråka på rotstump



Koltrasten

På en gren högt upp
Med vind i svartrocken

Ruggig med glad näbb






Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-13 08:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jättefina små verser inspirerade av naturen.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP