Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Småfrämmande vid stugan!

Var till stugan och tittade till!
Har talgbollar hängande ute i ett träd.
Där var det full fart, talgoxarna jagade bort blåmesearna.
På marken satt en stackars bofink och en stare.
De försökte picka i sig det som föll ner från bollarna.
Sedan kom en pärskrika som vi kallar den och även en nötväcka.
Blev en fin fikastund för oss, det var rena naturrutan!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-13 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är intressant att studera fåglar och deras beteende!
2021-04-14

  stormengudrun VIP
Härligt med alla fåglar:-)
2021-04-13

  Vind
De är som sköna rågskrikorna (alias pärskrika, fast kallas nötskrika officiellt) :).
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP