Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min omöjlighet

och jag känner min omöjlighet
för jag vill inte ha dig
vill inte veta dina tankar
eller vad du tycker

och jag känner min omöjlighet
för jag vet
när jag protesterar räknas inte jag
för du är inte intresserad

omöjligt att mötas
när det inte går att lyssna
för någon part
en krock i världen

att gå sin väg är bättre




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-13 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva