Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi vänder blicken

Tittar vi nedåt, ser vi bara våra fötter.
Blickar vi bakåt, förstår vi våra rötter.
Om vi tittar framåt, kan vi bara gissa.
Alla dagars uppsåt är för oss ovissa.
Om vi lyfter blicken ser vi ännu mera
Vi får överblicken, så vi kan navigera.
Om vi ser på nuet, händer någonting.
Blickar på ett nu, det visar oss allting.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-13 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP