Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man in Black

Man in black,
your secrets are safe
safe here with me
see, I've kept them too.
Friend in black,
if silence is brave
lonely means free
and lies can be true.




Bunden vers (Annat versmått) av Lustverket VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-13 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP