Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omgivningen gör det!

- Grå och trist! Du ska dig sola!!!
Du talar i nattmössan Ola!
Få till glad färgton...
Behövs, en väns solton!!!
Den görs när han hörs på så´n gnola...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-13 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt