Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade inte en susning...

Apple har på Mac dyra utrop...
Därför fick ju Roger och Roy från Coop
ett så bra förslag
klara sin mack, sin dag...
Om de även hade sin Mac ihop...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-13 13:41



Bookmark and Share


  ULJO
Bra.
Man kan också säga att en kraschad Mac är en äppelpaj.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt