Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är nummer ett för mig - liksom jag är så ock för dig Vi nöjer oss inte med andrahandsval i våra liv Därför väljer vi varandra eftersom vi är nummer ett för varandra!


Varför jag ej gillar porrfilm ...

... precis så som heller ej
den dig som är ämnad för mig
gör ...

Ty vi vet båda två
att vi kan så mycket 
mer 
innerligare
sinnligare
och 
oändligt mycket bättre
än det som står till buds
här och nu idag ...

För när vi
rör vid varann
och 
älskar, knullar
och allt som finns
däremellan 
med varandra

är känslorna 
som föds genom
den kärlek 
vi känner för varann

själva utgångspunkten
i allt det vi gör med varann

Och sist men inte minst
är det ju faktiskt som så
att vi är varandras
allra innerligaste
dröm och fantasi

vilken när vi älskar 
med varandra
kommer till verkligt liv ...

Du vet
och 
jag vet

Det är det som gör
vår älskog
till den allra mest
upphetsande
och jämväl
frestande
njutbarhet

Vår alldeles egna
fantasi
dröm
och
verklighet ...

Saknar dig så
vill känna dig
nära tätt intill
och få känna
när du tillsammans
med mig gränslöst
kommer och går

igen och igen och igen ...

Vet att du finns 
ty jag minns
hur du känns
och hur du
får mig att känna
inom hela mig
när jag älskar
tillsammans med dig

När du 
är den dig
som verkligen är
så innerligt ämnad
bara för mig

liksom jag 
så ock är för dig ...

 

 

 

 

____________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012

Idag 2021 stärks jag i min övertygelse
av att du finns i mitt liv  - mer för var dag som går ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-13 16:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Liv, mening, nerv och puls.
2021-04-14

  livet...
fantastiskt fint!
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP