Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus är ljuset


Tänk om man trodde


Tänk om man trodde..


Mörker råder i staden
-Tänk om Jesus kommer på besök.
Ja så kan man tänka om alla städer,
Ty Jesus låter Ljuset skina.

Tänk om alla kunde förstå hans ljus
och allt han kan ge, Tänk att få bönesvaren i den mörka tiden.

Mörker råder i många städer och när mörkret faller då vaknar de som har kalla hjärtan.
-Om de fick se ljuset som är Jesus skulle förändring vara för handen.

Tänk om man trodde att HAN kan förändra.

Jag fick möta honom, han som är ljuset i mitt liv.

Tack Gud.


Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-13 19:04



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Jaa bibelordet är sant och man får lov att leva efter Guds ord, underbart.


2021-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Den rättfärdige ska leva av tro (Rom 1:17).
2021-04-13

  MariaEvighet
Jaa tron är en gåva och man kan be om att få tro, nåden kommer till den som tror, det har jag fått erfara massor av.
2021-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Tron är en gåva som den som vill kan få.
Och genom tron tillägnar man sig nåden.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet