Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit vallmo

Mitt hjärta glöder.
Eldar saknadens vedträ.
Längtans aska tär.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-04-13 19:20



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, saknad som ett slags bränsle. Upprätthålla glöden.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP