Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid mig

Jag vaknar under dagens första minut

minuten av stillhet
minuten av lugn

Omvärldens skrik har ännu inte hunnit väcka solen

I mörkret sover ljuset så djupt

Jag ser på dig men använder inte ögat
själens balsam smeker mig så ömt

Ögonlockens portar öppnas
Ut forsar skönheten

Insiktens ande skakar mig

Livets soliga dagar ligger där

Bredvid mig.






Fri vers av Isac Larsson
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-13 20:03



Bookmark and Share


    carinamnm
"Jag ser på dig men använder inte ögat"...underbart!
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson