Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma staden


Vinden berättar om själarnas tysta skrik

se mig
hör mig
älska mig

Staden med en miljon människor är så tom.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-13 20:17



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Annorlunda utformad, och jag tycker dikten fångar den desperation och isolering som kan finnas i en stor stad. Bra diktat!
2021-05-27

  Lottie Ålhed VIP
Anonymiteten i den stora staden kanske. Fint sammansatt dikt som väcker tankar.
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson