Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:21

klockan är 21:21
och jag hoppas
på att du
just nu tänker på mig
vilken vidskepelse
trots att jag skrattat åt att tro
och jag kan känna strömmen bli starkare
suget nära kanten
men jag bottnar ännu
ännu med ett krampaktigt grepp om grenarna
ett grepp om vardagen
men inget grepp om vem du är
vem jag vore med dig
vad du vill
vad som gömmer sig i sjön
i änden av fallet
och om jag är stark nog
att överleva det




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-13 20:43



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Starkt och gripande
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP