Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta brister då och då


Djurvän

En liten fågel

alldeles framför mig

mitt hjärta brister för dig

du fick inte flyga och leka

så liten och alldeles stilla

jag grävde en liten grav åt dig

la dig där så varsamt

jag kommer tillbaka 

med en blomma

till dig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-13 20:48



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Mitt hjärta brister också lite mest hela tiden, då och då. Fin liten text.
2021-05-06

    Niklas Nilsson
Vad ska jag säga?
Denna lilla text berörde mig
Och det är väl det som räknas?
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP