Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Mitt barn har vibbar
känner av allt
som en katt på jakt i natten
Söker tröst
vid mitt bröst
hjärtat tickar
lutar sitt huvud mot mitt
medan stjärnorna går upp
på natthimmelen
och tittar ner på oss
små varelser




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-13 20:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Finstämd stund.
2021-04-14

  ULJO
Fint
2021-04-14

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint! Vibbar - det säger så mycket.
2021-04-13

  stormengudrun VIP
Åh så finstämd <3
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP