Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om konsten att ömsa politiskt skinn. Hit eller Dit?


"Skakningar i tiden. .."



Den Svenska Liberalismen
Upplöser det egna frihets-idealet

Därmed avsäger dom sig sitt
eget Existens-berättigande

Tala om offentlig Harakiri
Där Folkets frihetsparti

Blivit till en Marknadens
Kallhamrande liberalism

Vem ska rösta på ett sådant
Parti?

$töd-väljare från M.SD
KD och pseudo-liberala CP?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-13 21:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att vara liberal är att vara kluven
2021-04-14

    Lena Staaf VIP
De gamla hederliga liberalerna vänder sig i sina gravar.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP